SOtM sCLK-OCX10 Master Clock Generator

SCLK-OCX10 är en huvudklockgenerator som producerar en 10 MHz klocksignal med extremt hög renhet. Det är inte bara en vanlig masterklocka utan en högpresterande masterklocka som lyfter kvaliteten ytterligare ett steg mot det ultimata ljudet till din streaminglösning.

Nyckelfunktioner

Normalt är en klocksignal en digital signal bestående av en fyrkantvåg, men sCLK-OCX10 är annorlunda. Den producerar en ren analog sinusvåg på 10 MHz, och denna sinusformade klocksignal är metoden som används för bästa signalåtergivning. Detta beror på minskat brus med den analoga sinusvågen jämfört med den fyrkantvågen i en vanlig digital klocksignal. För att åstadkomma detta består sCLK-OCX10 enbart av analoga kretsar som innehåller 10 års kunskap från SOtM. Tänk på att klockkretsar är temperaturkänsliga och att man får bäst resultat efter minst 30 min. Stäng helst inte av klockkretsen 

Du kan styra upp till fyra produkter från SOtM med denna enhet. Även andra produkter med ingång för 10MHz klocka kan anslutas med gott resultat.

Dina SOtM produkter som skall kopplas till denna måste vara uLTRA-versioner och försedda med BNC-anslutning för extern klocka.

Detaljer nedan:

10.000MHz sinusvågsutgång

Helt isolerade klockutgångar

50Ω (valfritt 75Ω) BNC-kontakt x 4

Extremt extremt lågt fasbrus

Ultra låg regulator krets

Temperaturstabilitet: ± 2E-9

Prestanda

Under hela bandbredden producerar sCLK-OCX10 mycket känsligt, smidigt och naturligt ljud utan att förlora den inneboende energi som varje instrument har, särskilt i låga register upp till mellanregister. Det upplevs som en tydligare och bättre definierad bas och timing.