Ljud, bild-distribution & Nätverk mm.

Liberty AV

Liberty AV har två varumärken för Videodistribution Intelix och Digitalinx. Många unika produkter för Konferens, Huddleroom, Auditorium, Kyrkor mm. Drivrutiner till alla styrsystem. Använder CEC-styrning internt för förenklad hantering.

Mer info

Liberty AV hemsida

Hemsida


Pulse-Eight

Specialister på videodistribution. Utvecklas och byggs i UK. Använder CEC-styrning internt för förenklad hantering. Fjärråtkomst och admin av alla matriser. P8 äger idag även Zektor och OEM tillverkar utrustning till bla RTI.

Hemsida


Snap-AV

Inom SnapAV finns en rad egna varumärken. Vi har valt att arbeta med Araknis nätverksprodukter och Binary MOIP system. På löpet får man då OvrC som är en integrerad fjärråtkomst och övervakning. Man har ett stort utbud av anpassade produkter för nätverk i AV-miljö.

Hemsida


SE-Audio

SE-Audio är ett svenskt varumärke för högtalare, förstärkare och DSP för installation,företrädesvis i kommersiella miljöer. Produkterna utvecklas i Borås och tillverkas i Asien.

Hemsida


AquaVision

Engelsk tillverkare med unika TV-lösningar sedan 1997. TV för fast, infälld installation. Både för privat och offentlig miljö. Modeller mellan 16″ -100″. både för inomhus och utomhusbruk. IP65 klassning.

Hemsida


Viz-Art Automation

Viz-Art är en tillverkare av automationsprodukter och fästen för AV. Exempelvis TV-liftar, Projektorhissar, mm. Alla produkterna kan styras av styrsystem och har kvalitetsmotorer från Somfy. Tillverkning och lager är utanför Warszawa i Polen.

Hemsida


Övriga märken

Vi har även möjlighet att leverera Yamaha CA och Residential produkter, samt ett antal andra fabrikat, bla olika projektorer mm.

Hemsida