sMS-200 är en ny generation nätverksspelare med inbyggt ’Media Player Board’ Helt utvecklat av oss själva.

Kärnan i sMS-200 är det dedikerade ARM-processorkortet som utvecklats enbart ljudändamål, det är definitivt inte samma typ av de de många färdiga processorkorten på marknaden som erbjuds med bländande lågt pris men inte så mycket av hög ljudkvalitet, varav de flesta av ljudprodukttillverkarna upplever en försämring av ljudet och tvingas använda onödiga funktioner från de färdiga korten, men det har vi arbetat oss runt med sMS-200.

SOtM utvecklade produkten enbart för ljudljudprestanda och gjorde oss av med alla onödiga funktioner och koncentrerades på högkvalitativ ljudkvalitet till ett rimligt pris.

sMS-200 är särskilt utformad för att ge bästa ljudkvalitet. Detta baserat på vår egna unika teknik som hittills har ackumulerats under den tid vi tillverkat mediaspelare. Det är förmodligen den mest mångsidiga produkten som överträffar de flesta existerande nätverksspelarna på marknaden när det gäller funktionalitet .

När det gäller integration med befintliga system, finns Roon, MPD, DLNA, SqueezeLite, Airplay, Spotify Connect och andra system tillgängliga. Även musikfiler på en extern USB-lagringsenhet, delade nätverksmappar och streamingtjänster ingår också.

Observera att när du aktiverar ROON i webinterfacet så bör spelaren var kopplad till en dac för att synas som spelare i Settings/Audio/RoonReady menyn i ROON Core.

Dessutom kan ju fler funktioner enkelt läggas till via programvaruuppgradering.

Det enkla och snygga animerade webbgränssnittet gör det enkelt för en användare att välja önskat system, konfigurera och kontrollera uppspelningen via ett flertal appar på användarnas smarta enheter eller via mer avancerade styrsystem (typ RTI, C4, Crestron mfl.

sMS-200 är den enda nätverksspelaren i ett sin prisklass som levererar hög tillgänglighet tillsammans med ett imponerande ljud. Det gör att människor fritt kan föreställa sig hur musiken framförs i tid och rum.

Upplev skillnaden och den behagliga överraskningen med sMS-200 som musikåtergivare, utvecklat av SOtM.

Föreslagna uppgraderingar:

  • sPS-500 nätdel ger större klarhet och tydlighet.
  • sNH-10G Nätverksswitch, ökar separationen mellan instrument

OS

  Linux

Ljudspelare

  Roon Ready

  DLNA-renderare

  Music Player Daemon (MPD)

  Logitech Media Server (LMS)

  Squeezelite

  HQplayer

  Shairport

  Librespot

Ljudfunktion

  PCM 32bit / 384KHz max, DSDx64, DSDx128, DSDx256

  Ultra Low Jitter Clock

  Ultra Low Noise Regulator

  Aktiv brusreducering

USB uttag

  High-End ljudkvalitet USB-port x 1

  USB 2.0-port x 2

Ethernet-port

  RJ45 Gigabit Ethernet

Effektbehov

  Ingångsspänning: +6,5 ~ 14Vdc

  Effekt: Max 15W

Driftsmiljö

  Driftstemperaturområde: +10 ~ + 30 ℃

  Lagringstemperatur: 0 ~ + 40 ℃

  Luftfuktighet vid drift och förvaring: 10% ~ 90%

Mått

  106 × 48 × 152 (mm)

Vikt

  1,5 kg>