Van der Graaf MkII

Strömförsörjning med extremt bra filtrering.

När det kommer till hög ljudprestanda är kvaliteten på strömmen som levereras till en Hi-Fi-enhet mycket viktig. Brus i matningsspänningen kommer att följa med in i ljudet eller paras ihop med kritiska kretsar, såsom klockan, vilket leder till sämre prestanda.

En strömförsörjning med lågt egenbrus är därför nödvändig och viktig för att pressa ut det sista unset ljudkvalitet ur din DAC eller förstärkare.

Det är därför M2Tech har tagit fram Van der Graaf MKII: Detta är en lysande uppgradering för de som har Young MkIV, Nash Phono-steg och Marley MkII som kan ersätta medföljande nätdelar med en Van der Graaf MkII. Denna nätdel kan driva upp till 4stycken andra enheter.

Den är lätt att koppla in och fördelarna sträcker sig från ökad klockstabilitet (med tillhörande högre ljudbildsskärpa och återgivna detaljer) till en ”svartare” bakgrund på grund av den lägre brusnivån.

Van der Graaf MKII kommer ihåg i vilken ordning du slår på apparaterna som är anslutna: när den stängs av följer den omvänd ordning och kommer ihåg i vilken ordning apparaterna slås på.

Van der Graaf MKII är utrustad med en IR-mottagare och kan styras med på/av-kommandon från fjärrkontrollerna till de andra apparaterna i Rockstars-serien. Detta gör att användaren kan slå på och av alla anslutna enheter med ett enda kommando i rätt ordning.

Van der Graaf MkII erbjuder det bästa tillsammans med…

Young MkIII och Nash, Marley MkII

…  för att nå ett steg närmare ännu högre ljudprestanda.

Specifikationer
Nätspänning:
•	90-265VAC, 50/60Hz
Utgångar:
•	2 x 9VDC eller 15VDC (jack 5,5/2,1 mm)
•	2 x 5VDC:+15VDC:-15VDC (4-stift XLR)
Total effekt på utgångarna:
•	50W
Restrerande störningar: 3uVrms (5Hz till 22kHz)
Effektförbrukning: 
•	60VA
Mått:
•	200x200x50 mm (lxbxh)
Vikt:
•	netto 3kg (med tillbehör), brutto 3,5kg