Vi älskar musik!

Här är de varumärken vi erbjuder inom HIFI

ATC

ATC, Acoustic Transducer Company, är en brittisk specialisttillverkare av dels högtalarelement och kompletta högtalarsystem, och även relaterad elektronik. ATC utvecklar och tillverkar själva all element och system i huset För att säkerställa att prestanda hamnar på absolut toppnivå.  Detta uppnår man genom att tillämpa en genomgående professionellt förhållningssätt ända från grundläggande designen,  material, vetenskap och produktionsteknik.

Exposure

På utsidan ser våra produkter anspråkslösa ut, med ett rent och elegant utseende. De är lättanvända och enkla att hantera och robust byggda. Vår åsikt är att den bästa placeringen av komplex teknik är på insidan. Där har vi applicerat resultatet av årtionden av forskning och utveckling för att skapa vår välrenomerade musikaliska återgivning.

Exposure finns tillgängligt via ett nätverk av specialister som är passionerade musikälskare.

Exposure är ett stolt brittisk tillverkare baserad I södra England.

Tchernov

”Tchernov-effekten” Det kallar vi den mycket tydliga skillnaden när du byter befintlig kabel mot en Tchernovkabel, att byta tillbaka igen blir oftast nästan plågsamt säger många som testat. Testar man att byta ut en enskild kabel i signalkedjan, och sedan byter kabel för kabel märks tydligt vilken skillnad det blir.

Tchernov Cable gjorde sin debut på High End audio mässan 2002 med ett sortiment innovative och kompromisslösa Ljud och videokablar. Helt tillverkade I Ryssland, tillämpar de en del ovanliga lösningar för att uppnå en helt ny prestandanivå långt före sina konkurrenter. Med vidare förbättringar i utveckling och tillverkning följde även nästa tioårs period, tack vare ett antal banbrytande, egna tekniker. Tchernov Cable har vuxit till en mest vördade märkena inom High End kabelmarknaden. Tchernivs “Made in Russia” produkter har fått ett internationellt erkännande från HiFipress och kunderna. Man är ett företag beståenda av musikälskare och ljudentusiaster, och deras passion återspeglas i varje del av deras arbete. “Vi erbjuder våra kunder en oslagbar combination banbrytande design och teknologi med de finaste materialen och gör dem tillgängliga för ett överkomligt pris utan en massa utanpåverk och kosmetika!”