Scanaudio har den stora glädjen att presentera M2Tech i sortimentet.

M2Tech är en italiensk tillverkare från Pisa, av fantastisk HiFi Elektronik.

Man har Försteg/DAC/Slutsteg (Klass D & Klass A) Hörlursförstärkare och RIAA-steg.

Bli inte lurad av deras ringa storlek, inuti ryms ett mycket stort och levande ljud.

Marco berättar:

M2 står för Marco Manuta som är bolagets ägare och konstruktör. Förutom det egna märket konstruerar han även DAC-kort till flera andra varumärken i premiumsegmentet.

Ganska ofta när vi presenterar vårt fabrikat M2Tech, händer det att den vi pratar med säger: ”Oj, det har jag aldrig hört talas om…”. Därför kan det vara på sin plats att berätta lite om M2Tech och personerna som ligger bakom.

M2Tech grundades 2007 av Marco Manunta och Nadia Marino, bägge är elektronikingengörer, musikälskareoch and audiofiler. M2Tech startades för att underlätta affärer eftersom bägge arbetade som konsulter åt diverse olika företag (Audio Analog, Innous, Unison Research m.fl.), man arbetade med både ljudrelaterade lösningar samt andra tillämpningar. År 2008 fick M2Tech en förfrågan från en redaktör på en italiensk HiFi-tidning efter en enkel, prisvärd adapter från en PC och ge möjlighet att enkelt spela upp musik med bra kvalitet till en DAC eller A/V receiver. I September 2009, lanserar M2Tech hiFace, marknadens första högkvalitativa USB-till-S/PDIF omvandlare med asynkron dataöverföring och kapacitet upp till 192kHz/24bit. Det blev en succé och mer än 25.000 enheter har salts till idag, och den säljs fortfarande! Strax efter detta släpps, Young 384/32 DAC, vilket var marknadens första konsument DAC med kapacitet upp till 384kHz.

Under de följande åren släpps flera produkter med utsökt ljudkvalitet (exemplevis  Vaughan 384/32 DAC vilken fortfarande är eftersökt 9 år efter att den slutade tillverkas. Andra produkter var banbrytande och sanna innovationer, som Joplin USB 384/32 analog-till-digital omvandlaren med Skivspelaringång och på senare år Mitchell Analogt Elektroniskt delningsfilter.

Vi på M2Tech, har alltid samma mål för ögonen: att ta fram väljudande produkter och att tänka utanför ramarna. Därför kan flera produkter verka udda vid första anblick för många audiofiler, för att ibland behöver vi gå nya vägar för att nå optimalt resultat. Att fortsätta i invanda spår är inte alltid en framkomlig väg.

Givetvis uppskattar vi alla tidigare framsteg och innovationer som gjorts, men vi vill ta saker ett ytterligare steg framåt.

Vi gör fortfarande konsultuppdrag åt andra tillverkare och du kan mycket väl ha produkter hemma som vi ligger bakom helt eller delvis.

I nuläget har M2Tech ett komplett sortiment med kompakta hi-end produkter: digital-till-analog omvandlare, grammofonsteg, förförstärkare, klass-D effektförstärkare, Klass-A effektförstärkare, hörlursförstärkare, separata strömförsörjningar.

Besök gärna vår hemsida www.m2tech.biz. Om du vill prova våra produkter så kontakta din återförsäljare eller distributör

För mer information, skicka gärna e-mail till info@m2tech.biz.

Passionerad italiensk ljudåtergivning.

I M2Techs egna sortiment finns en rad fantastiska produkter med en mycket engagerande ljudkaraktär.

Nättidningen The Ear, gjorde ett reportage nyligen som du kan läsa här:

Produkterna:

Signalhantering

Tosh Försteg

Young mkIV DAC/ Försteg

Joplin mkIII

NASH RIAA Steg

Marley mkII Hörlusförstärkare

Van Der Graaf mkII Strömförsörjning

Förstärkare

Larson Klass A monoblock Slutsteg

Crosby Klass D Stereo/Mono Slutsteg